Update

TJAA

Förlåt att jag skriver så ofanligt många inlägg per dag, jag måste faktiskt börja respektera att det finns fler bloggare här i världen, som också vill få lite läsare, så att inte alla bara läser mina inlägg hela tiden. SKA BÄTTRA MIG!! 

Skämt å sido. Idag blir det en plugg- och packningssöndag. Jag har nämligen ganska mycket att göra i skolan nu innan jag åker iväg till Tunisien på onsdag! JAG LÄNGTAR.
Detta är bild från förra höstlovsresan då vi styrde kosan mot Barcelona, Spanien. 

Därför ska jag inte uppehålla er längre med  mina tråkiga inlägg

Tjena!

OBS varnar för deppigt inlägg

Idag känner jag mig bara allmänt deppig. Ingenting känns roligt. Allt med skolan känns bara jobbigt. Jag vill ha sommarlov igen. Utan läxor. Varför kan inte jag få vara fri student och betämma över mitt liv hursomhelst? Jag vill inte ha tre jobbiga pluggår kvar på gymnasiet. Hoppas jag kommer ha lite roligt i alla fall. Fast oftast är gymnasiet roligt. Det är bara jag som har haft en ovanligt stinkande värdelös dag. Eller nåt.

Långa, genomskinliga maskar i storlek mikro är precis så osöta som man kan tro

Är nu hemma från skolan pga sjukdom. Så att säga. Har en del plugg att göra också pga morgondagens stundande franskaprov. Grejen är att det är så tråkigt att plugga glosor. Det känns inte som att jag förbättras på något sätt. Jag glömmer ju bort orden lika snabbt som jag lärt mig dem. Eller så är det bara jag som har en bedrövlig studieteknik.
 Tittade nyss på ett avsnitt av idol. Jag har svårt att ta in att vissa av deltagarna är lika gamla som mig. De ser ju ut att va minst trettio allihop. Eller i alla fall nästan. Har jag blivit så stor?  (Nej det har du inte svarar du då.) 
  Gårdagen var i vilket fall en bra gårdag. På naturkunskapen undersökte vi vårat planktonvatten vi fiskat upp i storån. Otroligt mycket man kan hitta där måste jag säga. Vissa mysigare än andra.  

Nu ska jag ta tag i mitt liv och göra något utav det, dvs plugga. Hade! 

RSS 2.0